Η ομάδα μας

Η Simple Web Solutions ξεκίνησε επίσημα το 2011, από ανθρώπους με ισχυρό background στο χώρο της Πληροφορικής από το 2000.

Ο στόχος μας ήταν και παραμένει ο ίδιος: "Πάθος για δημιουργία που φέρνει αποτέλεσμα".

Με την εμπειρία και γνώση όλων αυτών των ετών, αναλάβαμε διάφορα projects, από απλές ιστοσελίδες έως πολύπλοκα sites με δεκάδες μηχανισμούς, ψηφιακό marketing για διάφορες εταιρείες, προωθήσεις στις μηχανές αναζήτησης για ιδιαίτερα ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά και ανάπτυξη custom εφαρμογών.

Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν εταιρίες και οργανισμοί όπως: ΑΛΥΣΙΔΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, HILLSIDE PRESS, ΠΑΝ.ΑΙΓΑΙΟΥ, KERAFINA, ESOS.GR, PLAZA RESORT HOTEL, ΕΚΔΟΣΕΙΣ Μ. ΓΚΙΟΥΡΔΑΣ, ΧΟΡΟΜΙΔΗΣ, ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ, κ.ά μας καθιστά ιδιαίτερα υπεύθυνους και ικανούς να αναλάβουμε μικρά αλλά και πολύπλοκα έργα.

Το 2016, ήταν μια χρονιά σταθμός για την εταιρεία μας και αυτό γιατί:

  1. Λάβαμε το σήμα Google Partner ύστερα από μια σειρά απαιτητικών εξετάσεων και βέλτιστων πρακτικών που πετύχαμε για τους πελάτες μας
  2. Διακριθήκαμε από τη Google για τις υψηλές επιδόσεις μας στο adwords, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα επιβράβευσης High Flyers Partners

Έτσι στη Simple, χάρη στο υψηλό επίπεδο know-how των ανθρώπων μας, έχουμε μάθει να δημιουργούμε online επιχειρήσεις όχι απλά ιστοσελίδες.

Αντιμετωπίζουμε κάθε project με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, στοχεύοντας σε αποτελέσματα που ξεχωρίζουν τη δουλειά μας.

Η απόδειξη αυτών που λέμε είναι οι πελάτες μας, ρωτήστε τους ελεύθερα!

Με εκτίμηση,

Γιώργος Περδικούλης
Μηχανικός Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Παν.Αιγαίου
Co-Founder at Simple Web Solutions