Προώθηση ιστοσελίδων - Seo

Βγείτε 1οι στη google με ασφάλεια και σταθερότητα

Όταν κάνεις κάτι πολλές φορές και έχεις πρόοδο, τότε γίνεσαι καλός σε αυτό.

Στη Simple έχοντας ολοκληρώσει δεκάδες επιτυχημένες προωθήσεις στη google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης όπως yandex, bing, κ.ά εγγυόμαστε το αποτέλεσμα.

Δείτε παραδείγματα προωθήσεων seo για ιδιαίτερα ανταγωνιστικές λέξεις που έχουμε υλοποιήσει:

KeywordWebsiteRank
εταιρειες καθαρισμουwww.ishine.grtop 3
συνεργεια καθαρισμουwww.ishine.grtop 3
γλαστρεςwww.horomidis.grtop 3
πλαστικες γλαστρεςwww.horomidis.grtop 3
πηλινες γλαστρεςwww.horomidis.grtop 3
φωτιζομενες γλαστρεςwww.horomidis.grtop 3
φυτα εξωτερικου χωρουwww.horomidis.grtop 3
φυτωριαwww.horomidis.grtop 3
συνταγεςwww.monastiriaka.grtop 3
αγιο οροςwww.monastiriaka.grtop 3
ειδη υγιεινηςwww.kerafina.grtop 3
επιπλα μπανιουwww.saxpenoglou.grtop 3
επιπλα μπανιουwww.kerafina.grtop 5
μπαταριες φωτοβολταικωνwww.smart-cover.grtop 3
φωτοβολταικαwww.smart-cover.grtop 10
υγραεριοwww.autogasgroup.grtop 5
αλουμινοκατασκευεςwww.mpourntenis.grtop 5
σιδηροκατασκευεςwww.mpourntenis.grtop 5
γαμοςwww.gamos-klik.grtop 10
gamoswww.gamos-klik.grtop 10

Τι νόημα θα είχε μια ιστοσελίδα, εάν κανείς δεν μπορεί να τη βρει;

Η απάντηση είναι το seo. Το seo ή search engine optimization ή βελτιστοποίηση ιστοσελίδων ως προς τις μηχανές αναζήτησης, ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990 με σκοπό την καλύτερη κατάταξη των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Από τότε έως σήμερα ο σκοπός παραμένει ο ίδιος, αλλά φυσικά ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

Σκεφτείτε για παράδειγμα ότι έχετε ένα online κατάστημα ρούχων και θέλετε να έχετε καθημερινούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας όλες τις ώρες της ημέρας, όλες τις ημέρες του μήνα και όλους τους μήνες του έτους. Δεν θα ήταν πιο ωφέλιμο να μπορούν να σας βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι πελάτες ότι ώρα και να θέλουν να ψωνίσουν; Με το seo μπορείτε να αυξήσετε τις επισκέψεις και να εκπληρώσετε τους στόχους της ιστοσελίδας σας.

Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά δεδομένα το 60% των αναζητήσεων για μια λέξη κλειδί επισκέπτεται πρώτα τις ιστοσελίδες που βρίσκονται στις πρώτες 10 οργανικές θέσεις (Οργανικές θέσεις είναι αυτές που βρίσκονται στις μηχανές αναζητήσεις με φυσικό τρόπο και όχι με διαφημίσεις). Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι κυρίως ψυχολογικός. Οι χρήστες του internet εμπιστεύονται περισσότερο τα οργανικά αποτελέσματα από ότι τις διαφημίσεις.

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Simple Web Solutions για την προώθηση της ιστοσελίδας σας;

1. Ξέρουμε τι κάνουμε

Η Simple Web Solutions αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένο επιστημονικό υπόβαθρο στον τομέα των μηχανών αναζήτησης. Οι τεχνικές προώθησης που ακολουθούμε, είναι απόλυτα συμβατές με τις οδηγίες της google και των υπόλοιπων μηχανών αναζήτησης.

2. Έχουμε προωθήσει πάνω από 100 keywords τα τελευταία 5 χρόνια με 100% επιτυχία

Έχοντας το μεγαλύτερο seo portfolio στην Ελλάδα με τις πιο δύσκολες λέξεις κλειδιά, εγγυώμαστε την ασφαλή και σταθερή προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Ρωτήστε ελεύθερα τους πελάτες μας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

3. Διατηρούμε την προώθηση σε βάθος χρόνου

Στη Simple Web Solutions εγγυόμαστε όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά την διατήρηση της προώθησης σε βάθος χρόνου. Η στρατηγική που ακολουθούμε είναι η πλέον αξιόπιστη και απόλυτα ασφαλής με τις μηχανές αναζήτησης.

4. Αυξάνουμε τις πωλήσεις σας

Ερευνούμε σε βάθος τον τομέα που δραστηριοποιήστε και επιλέγουμε τα πιο αποδοτικά keywords για την προώθηση της ιστοσελίδας σας. Έτσι αυξάνουμε σημαντικά την κίνηση του site σας με στοχευμένο κοινό και το conversion rate (ποσοστό μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες).

5. Ενημερωνόμαστε συνεχώς

Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις στο seo από τα πιο έγκυρα seo agency παγκοσμίως και τον seo-master της Google Matt Cutts.