ΔΕΥΑΤ

Δες πώς μεταμορφώσαμε την ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΤ και ενισχύσαμε την ψηφιακή της παρουσία, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες των πολιτών και στις νέες ψηφιακές υπηρεσίες.

Δες το site
δευατ

Σχετικά με τη ΔΕΥΑΤ

Η ΔΕΥΑΤ είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Τρίπολης.

Στα πλαίσια της ψηφιακής αναβάθμισης του Δήμου, κληθήκαμε να ανακατασκευάσουμε την ιστοσελίδα και να ενδυναμώσουμε την ψηφιακή παρουσία της ΔΕΥΑΤ, με σκοπό να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των δημοτών.

Η Πρόκληση

Η συνεργασία με δημοτικούς φορείς δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση.

Πολλές φορές οι διαδικασίες θυμίζουν δημόσιο τομέα και τα δικά μας deadlines πρέπει να ακολουθούν αυτό το πλαίσιο.

Στη ΔΕΥΑΤ, είχαμε ένα εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας χάρη στο όραμα του διευθυντή, για την ψηφιακή αναβάθμιση της ΔΕΥΑΤ.

Στόχος ήταν οι δημότες να εξυπηρετούνται online μέσω της νέας ιστοσελίδας και η ευαισθητοποίησή τους σε κοινωνικά θέματα που αφορούν την εξοικονόμηση νερού.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Water Utility Website Design

Το design της ιστοσελίδας σχεδιάστηκε με βάση τα διεθνή πρότυπα και φέρει στοιχεία από το αντικείμενο της ΔΕΥΑΤ, την παροχή νερού στους δημότες.

Responsive

Ακολουθώντας την τεχνική του Responsive Design, σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα σε desktop, mobile και tablet συσκευές.

Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση Έργων

Για τις ανάγκες της φωτογράφησης, χρειάστηκε να «σκαρφαλώσουμε» στις πλαγιές του Μαινάλου.

Εξασφαλίσαμε μοναδικά πλάνα και φωτογραφίες από τις πηγές του νερού και τα έργα που έχει υλοποιήσει η ΔΕΥΑΤ.

Online Δήλωση Βλάβης

Ο πολίτης μπορεί να υποβάλει online το αίτημά του για αποστολή βλάβης που αντιμετωπίζει στο δίκτυο της ΔΕΥΑΤ.

Για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης, τα στοιχεία της αίτησης στέλνονται αυτόματα στο email της τεχνικής υπηρεσίας καθώς και με SMS στο κινητό τηλέφωνο του υδραυλικού υπηρεσίας.

Real Time Υπολογισμός Αξίας Κατανάλωσης Νερού

Χάρη στον αυτόματο μηχανισμό για τον υπολογισμό της αξίας κατανάλωσης νερού, ο πολίτης μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο τις αναλυτικές χρεώσεις για τα κυβικά νερού που επιθυμεί.

Μενού Προσβασιμότητας

Με την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία, η ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΤ διαθέτει μενού προσβασιμότητας για την ευκολότερη χρήση και πιο προσιτή σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Διαφημιστική Καμπάνια για την Εξοικονόμηση Νερού

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθητοποίησης των πολιτών του Δήμου Τρίπολης για την εξοικονόμηση νερού, σχεδιάσαμε μια 360 διαφημιστική καμπάνια.

Emotional Video

Δημιουργήσαμε ένα διαφημιστικό σποτ για την ενημέρωση των πολιτών με τους κινδύνους από την έλλειψη νερού αλλά και τα οφέλη από την οικονομία του.

Facebook Ads

Εξασφαλίσαμε την προβολή του video σε ολόκληρο τον Δήμο Τρίπολης χάρη στη γεωγραφική στόχευση του Facebook.

Google Ads

Με τις καμπάνιες Remarketing στο Google Ads, επαναπροσεγγίσαμε τους χρήστες που επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΤ με σκοπό την προβολή των μηνυμάτων της καμπάνιας.

Διαφημιστικό Έντυπο

έντυπο ΔΕΥΑΤ για εξοικονόμηση νερού

Για τη διάδοση του μηνύματος της εξοικονόμησης του νερού στους πολίτες που δεν έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μέσα, σχεδιάσαμε ένα σχετικό έντυπο ως συνοδευτικό υλικό στους λογαριασμούς που αποστέλλει η ΔΕΥΑΤ.

Ο πελάτης είπε για εμάς

5.0/5 Γιώργος Παρασκευόπουλος

Η Simple βοήθησε τη ΔΕΥΑT να αποκτήσει μια σωστή ψηφιακή παρουσία και να παρέχει ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους πολίτες. Είναι μια εταιρία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα που παραδίδει άρτια έργα εντός του προβλεπόμενου χρόνου.

Δες περισσότερα έργα