Χρυσό Βραβείο στα E-volution Awards 2021

H εταιρεία μας απέσπασε ένα πολύ σημαντικό βραβείο, και μάλιστα το χρυσό, στο μεγαλύτερο θεσμό για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα τα E-volution Awards.

Το βραβείο στην κατηγορία Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Προϊόντα που κατέκτησε η εταιρία μας, αφορά στην προβολή και προώθηση ενός ελληνικού προϊόντος, του HYPERELEON.

Μέσα από μια εξειδικευμένη στρατηγική Digital Marketing καταφέραμε να εισάγουμε το HYPERELEON σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά και να προσελκύσουμε πελάτες από όλο τον κόσμο.

Χρυσό Βραβείο στα E-volution Awards 2021

Για τη Simple:

«Το βραβείο επιβραβεύει την υψηλή τεχνογνωσία και τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουμε για να βελτιωνόμαστε. Η εξειδίκευση της εταιρίας μας δεν περιορίζεται στην υλοποίηση ενός σχεδιασμού Digital Marketıng, αλλά επικεντρώνεται στα αποτελέσματα που αποφέρει»

Γιώργος Περδικούλης, Co-Founder at Simple Web Solutions

Για το HYPERELEON:

«Είμαστε χαρούμενοι για το βραβείο της Simple το οποία αντανακλά τα σπουδαία αποτελέσματα που έχουμε δει. Γνωρίζαμε ότι είχαμε ένα εξειδικευμένο και πάρα πολύ ποιοτικό προϊόν, αλλά εμείς κάνουμε την παραγωγή του και εστιάζουμε σε αυτό. Χρειαζόμασταν κάποιον να σχεδιάσει και να εφαρμόσει μια στρατηγική που θα βάλει το προϊόν μας στην παγκόσμια αγορά»

Δημήτρης Μουρλάς, Ιδρυτής G-TEAM

Το παραπάνω επίτευγμα δείχνει ότι η ψηφιακή διαφήμιση μπορεί να φέρει σημαντικές πωλήσεις σε μικρές εταιρίες και φυσικά καταστήματα που έχουν ποιοτικά προϊόντα, αλλά δεν γνωρίζουν πώς να τα εισάγουν στην παγκόσμια αγορά.

Διαβάστε περισσότερα για το έργο του HYPERELEON.