Χρυσό Βραβείο στα AVA Digital Awards 2023

Η εταιρεία μας κέρδισε το Χρυσό Βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό AVA Digital Awards για τα κορυφαία αποτελέσματα που πέτυχε στο Social Media Advertising Campaign για το kadro.gr.

Διάβασε πώς καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το σημαντικό βραβείο και πώς η καινοτομία που εφαρμόσαμε έφερε πάνω από 200 πωλήσεις για τον πελάτη μας, σε μόλις δύο μήνες!

Χρυσό Βραβείο στα AVA Digital Awards 2023

Ο πελάτης μας, το kadro.gr, είχε επενδύσει αρκετά χρήματα για την κατασκευή και προώθηση της ιστοσελίδας, με απογοητευτικά αποτελέσματα στις πωλήσεις.

Μέσα σε 1 χρόνο είχε λάβει λιγότερες από 10 παραγγελίες.

Έτσι, η ομάδα μας ανέλαβε το digital marketing και προχώρησε σε μια διεξοδική ανάλυση της αγοράς, των ανταγωνιστών και των προφίλ πιθανών πελατών.

Υλοποιήσαμε μια συγκεκριμένη στρατηγική διαφήμισης στα social media για να διεισδύσουμε στην αγορά και να αυξήσουμε τις πωλήσεις.

Διαφοροποιήσαμε το brand από τους ανταγωνιστές και στοχεύσαμε τις διαφημίσεις σε δύο κατηγορίες πελατών:

  • για τη χονδρική σε επαγγελματίες διακοσμητές,
  • και για τη λιανική σε λάτρεις του σπιτιού.

Δημιουργήσαμε ελκυστικό περιεχόμενο και σχεδιάσαμε συναρπαστικά δημιουργικά για κάθε κατηγορία πελατών.

Σχεδιάσαμε ισχυρές διαφημιστικές καμπάνιες Leads για εύρεση στοιχείων υποψηφίων πελατών και καμπάνιες traffic, awareness και remarketing για ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων.

Χάρη στην καινοτόμο προσέγγισή μας, το kadro.gr πέτυχε πάνω από 200 πωλήσεις σε μόλις δύο μήνες.

Η σκληρή δουλειά και η καινοτόμος προσέγγισή μας αναγνωρίστηκαν από τα AVA Digital Awards, έναν διεθνή διαγωνισμό που επιβραβεύει την αριστεία στο digital marketing.

Λάβαμε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Social Media Advertising Campaign για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που καταφέραμε.

Δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ που φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα.

Εάν θέλεις να μεταμορφώσεις το digital marketing της επιχείρησής σου και να επιτύχεις μετρήσιμα αποτελέσματα μπορούμε να σε βοηθήσουμε, επικοινώνησε μαζί μας.