Επιλογή εταιρείας για προώθηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες εταιρείες ασχολούνται με την προώθηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης.

Τί πρέπει όμως να προσέξετε για να επιλέξετε την καλύτερη;

1. Τακτική προώθησης

Ζητήστε να σας πουν ξεκάθαρα τί τακτική θα ακολουθήσουν.

Θα κάνουν spam backlinks προς το sites με έτοιμα προγράμματα; Θα γράψουν μοναδικά άρθρα και θα τα καταχωρήσουν σε article directoctories; Θα βρουν τα κατάλληλα μέσα (forums, directories, κ.ά) και θα καταχωρήσουν χειροκίνητα την ιστοσελίδα σας;

Να γνωρίζετε ότι οι τακτικές προώθησης όπως spam backlinks, doorway pages, hidden backlinks, κ.ά είναι απαγορευμένες και μπορεί να σας κοστίσουν πολύ ακριβά σε ανύποπτο χρόνο.

2. Δείγμα εργασιών

Ζητήστε να δείτε δείγματα εργασιών προώθησης και μιλήστε απευθείας με τους πελάτες. Έτσι θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την εταιρεία που θα επιλέξετε.

3. Κόστος Προώθησης

Να ξέρετε ότι οι φτηνές προωθήσεις μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα στο domain σας. Μην εμπιστεύεστε εύκολα εταιρείες που με λίγα χρήματα θα φέρουν στην 1η σελίδα της google το site σας.

Στο seo η καλή δουλειά αργεί να γίνει και ο λόγος είναι ότι οι μηχανές αναζήτησης θέλουν χρόνο για να κατατάξουν μια ιστοσελίδα στη βάση δεδομένων τους.

4. Εγγύηση προώθησης

Εδώ είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Η εταιρεία που μπορεί να εγγυηθεί την προώθηση της ιστοσελίδας σας είναι η καλύτερη. Ο λόγος είναι πολύ απλός, ξέρει τί κάνει και πώς το κάνει.